Având în vedere importanta investiție pe care Consiliul Județean Galați o va derula în viitorul imediat apropiat, în beneficiul Bibliotecii și al comunității implicit, care presupune reabilitarea energetică a clădirii monument istoric (sediul central din strada Mihai Bravu), Marcă a Patrimoniului European, vă informăm că, începând cu data de 4 septembrie 2023, la sediul central, serviciile multimedia și internet vor fi suspendate pentru public.
În schimb, serviciile de împrumut la domiciliu și săli de lectură vor fi în continuare accesibile gălățenilor, optând, la acest moment, doar pentru varianta restrângerii activității, astfel încât gălățenii mici și mari să poată împrumuta în continuare documente de la sediul central și să poată studia la sala de lectură.
Menționăm că serviciile electronice și de internet, chiar dacă vor fi suspendate la sediul central, vor fi continuate de cele două filiale ale Bibliotecii, inclusiv amplul program „Servicii în sprijinul comunității gălățene”, de mare impact pentru public și premiat la nivel național, prin intermediul căruia gălățenii sunt învățați și ajutați să facă plăți online și multe alte operațiuni utile în viața de zi cu zi. Aceste servicii vor fi asigurate de bibliotecarele de la cele două filiale și cu implicarea bibliotecarelor din cadrul Serviciului Referințe electronice/Internet de la sediul central.
Pe măsură ce lucrările de reabilitare vor avansa, se vor impune și alte măsuri de restrângere a activității Bibliotecii cu publicul, la sediul central, dar vă vom ține la curent și vă vom informa din timp.


Vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie.

Locația Luni Marți Miercuri Joi Vineri * # Duminică
Sediul central

Închis pentru public

Documentele împrumutate de la sediul central se pot preda în perioada 10 iunie – 10 iulie la sediul central sau la cele două filiale, iar după această perioadă doar la cele două filiale ale bibliotecii.Sâmbătă închis
Închis
Filiala nr. 1 „Costache Negri”

900 ÷ 1900


900 ÷ 1300
Filiala nr. 2 „Paul Păltănea”
Biblioteca estivală din Grădina Publică
(În perioada: 17 iunie – 6 septembrie)

9.00÷13.00   și   17.00÷20.00


Închis

Note

* În ultima vineri a fiecărei luni calendaristice Biblioteca este închisă pentru public: Zi sanitară.

** Sala de lectură a Colecțiilor Speciale va fi deschisă publicului doar atunci când există solicitări în prealabil aprobate.

-->