Bibliotecarii de referinţă vă oferă asistenţă specializată, în scopul rezolvării cerinţelor dvs. de informare, în intervalul orelor de lucru cu publicul ale bibliotecii. Vezi programul cu publicul.

Aveţi o întrebare? O puteţi adresa bibliotecarilor de referinţă, folosind una din următoarele metode:

În persoană

În persoană, în orele de program cu publicul, la Pupitrul de Referinţe din cadrul sediului central al Bibliotecii „V.A. Urechia“ situat în Str. Mihai Bravu nr. 16 sau la corespondentul său din cadrul Filialei 1, situată în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Prin intermediul telefonului

Prin intermediul telefonului, în orele de program cu publicul, la numărul de telefon 0040 236 411037 int. 111 sau int. 112.

Prin e-mail

Prin e-mail, la adresele: bvau@bvau.ro, bvau.referinte@yahoo.com sau bvau.referinte@gmail.com completând câmpul „Subiect“ al mesajului cu textul „Ref@“.
De asemenea, pentru a putea primi răspunsul nostru, vă rugăm să ne oferiţi şi următoarele informaţii:e-mail, localitatea de domiciliu, judeţul de domiciliu, ocupaţia, întrebarea dumneavoastră
Odată primită solicitarea dumneavoastră, veţi primi un mesaj de confirmare în care vi se va indica timpul de răspuns, acesta depinzând de complexitatea cererii. În cazul în care solicitarea dvs. este urgentă, precizaţi acest lucru.

Prin client de messenger

Prin client de messenger, în orele de program cu publicul, ID-ul de contact fiind bvau.referinte, iar clienţii de mesagerie folosiţi sunt Yahoo Messenger şi GoogleTalk.
Acest serviciu este oferit în măsura în care bibliotecarii de referinţă nu sunt solicitaţi de utilizatorii aflaţi în persoană la sediul bibliotecii. De aceea vă rugăm să aveţi răbdare în aşteptarea răspunsurilor şi eventual să folosiţi alternativ celelalte servicii de referinţă oferite de bibliotecă (în persoană, prin telefon sau prin email).

Serviciile de referinţă oferite prin intermediul telefonului, emailului sau messengerului sunt destinate a fi utilizate, în mod special, pentru răspunsuri la întrebări scurte, factologice sau la întrebări referitoare la colecţiile, serviciile şi regulile de utilizare ale bibliotecii.
Solicitările de bibliografii complexe se primesc numai la Sediul Central al Bibliotecii „V.A. Urechia“ sau la Filiala 1, acestea necesitând realizarea unui interviu cu unul din bibliotecarii de referinţă. Pentru a programa o astfel de întâlnire puteţi apela la seviciile de referinţă oferite prin intermediul telefonului, emailului sau al messengerului.

Utilizăm setul de caractere UTF-8