Bibliotecarii de referință oferă asistență specializată, în scopul rezolvării cerințelor de informare ale utilizatorilor bibliotecii, în intervalul orelor de lucru cu publicul ale bibliotecii.

Vezi programul cu publicul


Întrebările pe care le aveţi cu privire la serviciile bibliotecii sau cererile specifice de informare le puteți adresa bibliotecarilor de referință, folosind una din următoarele metode:


În persoană, în orele de program cu publicul:
  • La Pupitrul de Referințe situat în holul de la parterul sediului central al Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia“

  • La corespondentele sale de la filialele Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia”

Prin telefon, în orele de program cu publicul:

La sediul central al instituţiei, la numărul de telefon:

+40 236 411037

interior 111 sau interior 112.

Prin email:

La adresele:
vaurechia@gmail.com,
bvau.referinte@yahoo.com sau
completând câmpul „Subiect“ al mesajului cu textul „Ref@“.

Facebook messenger

Serviciul referințe

(Este bine să fiți conectați în contul vostru de Facebook)

Răspundem

De asemenea, pentru a putea primi răspunsul nostru, vă rugăm să ne oferiți şi următoarele informații: e-mail, localitatea de domiciliu, județul de domiciliu, ocupația, întrebarea dumneavoastră.

Timpul de răspuns depinde de complexitatea cererii. În cazul în care solicitarea dvs. este urgentă, precizați acest lucru.

Serviciile de referință oferite prin intermediul telefonului, messenger-ului sau e-mailului sunt destinate a fi utilizate, în mod special, pentru răspunsuri la întrebări scurte, factologice sau la întrebări referitoare la colecțiile, serviciile şi regulile de utilizare ale bibliotecii.

Solicitările de bibliografii complexe se primesc numai la Sediul Central al Bibliotecii „V.A. Urechia“, la Biroul Informare bibliografică, situat la parterul instituţiei, acestea necesitând realizarea unui interviu cu unul dintre bibliotecarii specializaţi în acest domeniu. Puteţi programa o astfel de întâlnire prin intermediul telefonului (la numărul 0040 236 411037 int. 112) sau la e-mailurile de mai sus.