Bibliotecarii de referință vă oferă asistență specializată, în scopul rezolvării cerințelor dvs. de informare, în intervalul orelor de lucru cu publicul ale bibliotecii. Vezi programul cu publicul.

Aveți o întrebare? O puteți adresa bibliotecarilor de referință, folosind una din următoarele metode:

În persoană

În persoană, în orele de program cu publicul, la Pupitrul de Referințe din cadrul sediului central al Bibliotecii „V.A. Urechia“ situat în Str. Mihai Bravu nr. 16 sau la corespondentul său din cadrul Filialei 1, situată în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Prin intermediul telefonului

Prin intermediul telefonului, în orele de program cu publicul, la numărul de telefon 0040 236 411037 int. 111 sau int. 112.

Prin e-mail

Prin e-mail, la adresele: vaurechia@gmail.com , bvau.referinte@yahoo.com sau bvau.referinte@gmail.com completând câmpul „ Subiect“ al mesajului cu textul „ Ref@“.
De asemenea, pentru a putea primi răspunsul nostru, vă rugăm să ne oferiți şi următoarele informații: e-mail, localitatea de domiciliu, județul de domiciliu, ocupația, întrebarea dumneavoastră
Odată primită solicitarea dumneavoastră, veți primi un mesaj de confirmare în care vi se va indica timpul de răspuns, acesta depinzând de complexitatea cererii. În cazul în care solicitarea dvs. este urgentă, precizați acest lucru.

Serviciile de referință oferite prin intermediul telefonului sau emailului sunt destinate a fi utilizate, în mod special, pentru răspunsuri la întrebări scurte, factologice sau la întrebări referitoare la colecțiile, serviciile şi regulile de utilizare ale bibliotecii.
Solicitările de bibliografii complexe se primesc numai la Sediul Central al Bibliotecii „V.A. Urechia“ sau la Filiala 1, acestea necesitând realizarea unui interviu cu unul din bibliotecarii de referință. Pentru a programa o astfel de întâlnire puteți apela la seviciile de referință oferite prin intermediul telefonului, emailului sau al messengerului.

Utilizăm setul de caractere UTF-8